כאבים לאחר קיום יחסים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/07/2020 | 10:49 | מאת: אחת

אני בחורה בת 32.נמצאת בזוגיות עם בת זוגתי 7 שנים. לא עברתי הריונות או משהו. אבל יש לי בעיה. שאני וזוגתי מקיימות יחסים עם חדירה (של אביזרי מין )וזה יום אחרי יום -אני סובלת מכאבים באיזור שמקשים עלי לקיים שום פעם יחסים..ואפילו מים במקלחת כואבים לי כשאני שוטפת את האיזור.. ממה זה יכול לנבוע? בנוסף.יש לי גם היסטוריה של דלקות חוזרות בדרכי שתן

31/07/2020 | 23:19 | מאת: ד"ר נילי רז

יתכן שיחסי המין עוררו רגישות יתר (למשל לחומרים של סיכוך/סבונים וכו) או שנוצרות שריטות/שפשופים (למשל אם לא היה מספיק סיכוך בעת החדרת האביזרים), יש סיבות אנטומיות אפשריות (למשל מחיצה בנרתיק). אני מציעה לך לפנות לבדיקה לאבחון מקור התלונות. בהצלחה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון