וסת חודשית אחרי ההריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

12/07/2020 | 07:46 | מאת: מילה

שלום, ילדתי לפני שנה וחצי. אחרי ההריון לקחתי גלולות ברצף 8 חודשים כי הנקתי (מתאימות לפי המלצת רופא). כשהפסקתי להניק הפסקתי עם הגלולות ומאז הכאבי מחזור אימתנים. תמיד כאב לי אבל מעולם לא ככה. אני לוקחת המון כדורים ועדיין כואב. אבקש לדעת האם זה בגלל שלקחתי גלולות רצוף? האם זה נורמלי שאחרי לידה הכאבי מחזור מתחזקים? והאם מתישהו זה ישתפר.. הרבה תודה

12/07/2020 | 07:47 | מאת: מילה

הכוונה לאחאי הלידה ולא אחרי ההריון

15/07/2020 | 14:20 | מאת: ד"ר בני פיינר

אין קשר ישיר להפסקת הגלולות אלא בעקיפין כי בזמן שנטלת גלולות למעשה לא היה ביוץ וכעת יש. ישנן נשי שמתארות התגברות כאבי המחזור לאחר לידה. מומלץ להיוועץ ברופא הנשים

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון