מחזור עם בקושי דם. יש סיבה לדאגה?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

05/05/2020 | 21:58 | מאת: מאיה

שלום דוקטור המחזור שלי מאוד סדיר מגיע בערך אחרי 26 27 יום המחזור החל לי לפני שלושה ימים והוא הכי מוזר שהיה לי. בקושי יש דם עד כדי כך שיש לי אפשרות לא להחליף פד! אני רואה אותו בקושי בניגוב(צבע חום בהיר קצת אדום ורוד) עכשיו אני רגילה שבדרך כלל ביום השני/שלישי של המחזור יש לי זרימה רצינית של דם בקיצור זה מדאיג אותי אם יש חשש להריון (אני והבן זוג שלי זהירים מאוד ושוכבים עם אמצעי מניעה אף על פי שאין אפעם 100 אחוז הגנה אז כל דבר נלקח בחשבון)

06/05/2020 | 06:55 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום, קורה שיש שינויים לעיתים. יש לבצע בדיקת הריון ואם זה משהו שממשיך אז לפנות לבדיקה.

07/05/2020 | 10:39 | מאת: מאיה

שלום דוקטור נילי ותודה על תשובתך. כעת המחזור שלי אחרי יומיים שלושה שבקושי יצא החוצה עכשיו הוא יוצא בתדירות חזקה(כמו כמעט כל מחזור שלי) האם זה תקין?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון