הפרשות צמיגיות חודש וחצי לאחר לידה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

04/05/2020 | 09:27 | מאת: שיר

שלום, ילדתי לפני חודש וחצי בלידה קיסרית. הדימום שלאחר הלידה נמשך שבועיים וחצי בערך והפסיק. לפני כמה ימים היה לי מעט מאוד דם (זה היה כל כך מעט שאני לא יודעת להגיד אם זה היה מחזור או לא) והפסיק. מאתמול בלילה התחילו לי לא מעט הפרשות צמיגיות. בהתחלה היו בצבע ורדרד ועכשיו שינו את צבעם לצהוב (משהו שדומה לפקק הריירי). חשוב לציין שבערך מאותו זמן שההפרשות התחילו התחילו לי גם כאבי מחזור. אבל אין דם בינתיים רק את ההפרשות הצמיגיית האלה. האם זה נשמע כמו משהו תקין? יש לי תור לרופאה רק עוד שבוע וזה קצת מדאיג אותי.. תודה רבה

06/05/2020 | 06:57 | מאת: ד"ר נילי רז

לעיתים וסת במניקה ובנוטלוץ גלולות של הנקה יכולה להיות כזו. אבל לא ניתן לשלול שארית/דלקת וכו ללא בדיקה. מציעה שתבצעי בדיקת הריון ותבדקי.

06/05/2020 | 07:26 | מאת: שיר

קודם כל תודה על תשובתך. למה בדיקת הריון? אם תצא חיובית זה יכול להעיד על שארית או דלקת? או שיש חשד להריון?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון