דימום לא שגרתי שבוע וחצי לאחר סיום מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/03/2020 | 02:09 | מאת: אניה

היי , המחזור האחרון שלי התחיל 15/3/2020 ונגמר ב19/3/2020 .. ב17/3/2020 התחלתי קופסא חדשה של גלולות (יסמין פלוס) שעברתי אליהן החודש(הייתי לפני עם יאז ועברתי ליסמין) . בשבוע שעבר בתאריך ה24/3/2020 בעקבות משבר נפשי שחוויתי היו לי כאבי ראש ובחילות אז חיכיתי קצת עם לקיחת הגלולה(בערך שעה רק בשביל שתעבור הבחילה) ועשר דקות אחרי לקיחת הגלולה הקאתי אותה .. בימים שאחר כך לקחתי את הגלולות בזמן אך בשישי האחרון (27/3/2020) שכחתי לנטול גלולה וקיימתי יחסי מין (והוא גמר בפנים) ולא נטלתי אותה גם מאוחר יותר והגלולה הבאה שלקחתי הייתה ביום שבת ה28/3/2020 . באותו יום שבת התחילה לי הפרשה חומה והיום (יום ראשון- בגלל שאחרי 12 כבר שני) ההפרשה הפכה לאדמדמה ומגיעה בתדירות גבוהה יותר .. (יש לציין שגם ביום שבת קיימתי יחסי מין והוא גמר בפנים) יש סיכוי שמדובר בדימום השתרשות? הריון שנקלט ונפל בעקבות הגלולה שלקחתי ביום שבת ? איזו סיבה יכולה להיות שבגללה הופיע הדימום הזה ? תודה מראש❤️

31/03/2020 | 16:22 | מאת: ד"ר נילי רז

דימום במקרה שלל יכול להיות מסיבות רבות, הראשונות הן הריון או בשל נטילה לא סדירה של גלולות. יש לבצע בדיקת הריון ולהבדק אם ממשיך

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון