טיפולי פוריות שהופסקו......

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

22/03/2020 | 08:30 | מאת: סימה

אהלן בעלי ואני מוגדרים כאי פיריון בלתי מוסבר. הכל תקין תודה לאל. לפני כחודש עברתי הפלה בשבוע 8 בעזרת ציטוטק כי לא היה דופק. נכנסתי להיריון בעזרת גונאל f, אולגלוטרן , אוביטרל ויחסים טבעיים. עדיין מחכה לווסת. בגלל המצב הופסקו טיפולי הפוריות. וזה נורא מעציב. כמובן שאנסה להיכנס טבעי. א. האם זה יכול לקרות גם טבעי ? מהסיבה שכן נכנסתי להיריון. ב. כדאי לקיים יחסים סביב הביוץ יום כן יום לא? תודה

22/03/2020 | 19:40 | מאת: ד"ר קרן בר יוסף

בהחלט ניתן להמשיך לנסות בלי טיפולים. כן, לקרת/סביב ביוץ יום כם יום לא מתכונת טובה. בברכה, ד״ר בר יוסף

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון