צילום רחם.................

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

02/03/2020 | 20:10 | מאת: רונית

שלום ד"ר, ילדתי ילדה בניתוח קיסרי לפני כ4 שנים. התחלתי לפני שנה ניסיונות להרות, חוויתי הפלה בשבוע 9 ע"י גרידה בגלל חוסר דופק. מאז ניסיתי להיכנס להריון עוד חצי שנה ללא הצלחה. עברתי בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית וגילו שיש לי מחיצה ברחם של 50%. לפני כחודש וחצי,ביצעתי היסטרוסקופיה ניתוחית להסרתה ותיקון דפנות מבנה הרחם דיסמורפי בהצלחה (ביצעתי בדיקת היסטרו אבחנתית חודש לאחר הניתוח). כעת מנסה להרות שוב, מזה חודשיים ללא הצלחה. האם יש צורך לעשות צילום רחם? תודה

03/03/2020 | 20:05 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך כן מומלץ לבצע גם צילום רחם על מנת לשלול בעיה חצוצרתית המחיצה ברחם אינה סיבה לאי פריון, אלה להפלות, לידות מוקדמות בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון