מצבי רוח קיצוניים בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/02/2020 | 08:37 | מאת: דינה

שלום אני בת 38 רווקה מאז ותמיד אני סובלת מתסמונת קדם וסת שמתבטא בכאבי בטן קשים למשך 3 ימים בנוסף למצבי רוח דיכאון התקפי בכי.ניסיתי גלולות ,וכדורים ..פניתי גם להומאופת ועברתי טיפול אך כל זה עזר לתקופה קצרה לאחרונה אני ממש סובלת בצורה קיצונית התקפי בכי קשים וחרדה והמון כעס ורגשות שליליים ,והכל לא מוסבר ומתסכל וזה משפיע על איכות החיים שלי .ספורט אכן עוזר ומפחית לדעתי תופעות אלו אבל לצערי כבר חודשיים לא פעילה.אשמח לעזרה תודה רבה

09/02/2020 | 22:19 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום דינה, מציע שתפני לרופא הנשים שלך. יכול להיות שניסית גלולות מסויימות שלא התאימו, אך יש הרבה סוגים של גלולות. לדעתי גלולות עשויות לעזור לך. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון