כאבי מחזור התקן מונה ליזה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

03/02/2020 | 08:54 | מאת: שואלת

לפני כחודשיים שמתי התקן לא הורמונלי. בימים האחרונים התחילו לי כאבי בטן וגב כמו של מחזור. המחזור שלי לא אמור להתחיל בזמן הקרוב ואני לא רואה דימומים. האם זוהי תופעה רגילה בחודשים הראשונים לאחר התקן? נ.ב. אני 3 חודשים אחרי לידה

06/02/2020 | 15:08 | מאת: ד"ר בני פיינר

הכאב בבטן התחתונה / גב תחתון לא בהכרח קשור להתקן (יתכן שכן אך יתכנו סיבות אחרות). במידה שיימשך מומלץ להיבדק ע"י רופא נשים לשלילת דלקת אגנית העלולה לקרות בשכיחות גבוהה יותר בתקופה שלאחר השמת התקן.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון