הכנות לפני בדיקה רקטלית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

13/12/2019 | 11:04 | מאת: אנונימית

שמעתי שלפני בדיקה רקטלית של מישוש בתוך פי הטבעת, צריך ליטול משלשלים או לבצע חוקן מספר שעות לפני הבדיקה. אם הגעתי לרופא גיניקולוג ולאור התלונות או הבעיה הוא מבקש לערוך בדיקה רקטלית, האם הוא רשאי לבצע את זה באופן מידי "ספונטני" יחסית בלי חוקן או משלשל, או שהוא חייב לקבוע תור מראש או בנפרד כדי לבצע את הבדיקה?

14/12/2019 | 17:08 | מאת: ד"ר קרן בר יוסף

שלום - תלוי מה הסיבה לבדיקה אבל באופן כללי אפשר לבצע בדיקה רקטלית בלי הכנה. בברכה, ד״ר בר יוסף

14/12/2019 | 17:26 | מאת: אנונימית

אם אני במחזור, סובלת מעצירות או שיש לי יציאה דחופה, אחד מהדברים האלה יכול להפריע לבדיקה?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון