2 שאלות בבקשה............

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/12/2019 | 15:48 | מאת: מורן

שלום רב 1. אם אני מקבלת מחזור כל חודש באופן סדיר, זה אומר שיש ביוצים תקינים? 2. אם הפרופיל ההורמונאלי שלי תקין. האם יש עדיין סיכוי לרזרבה שחלתית נמוכה? חשוב לציין אני בת 29 תודה

09/12/2019 | 19:56 | מאת: ד"ר קרן בר יוסף

הי מורן - בדרך כלל מחזורים סדירים מעידים על ביוץ סדיר אבל יש מקרים חריגים יחסית שיכול להיות דימום כל חודש בלי ביוץ. אם הפרופיל ההורמונלי שלך תקין ויש מספר תקין של זקיקים קטנים בשחלות באולטראסונד אז כנראה שהרזרבה שחלתית תקינה. בברכה, ד״ר קרן בר יוסף

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון