גלולות קלייר וציסטה בשחלה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

20/11/2019 | 16:09 | מאת: y

שלום רב לקחתי במשך 4 חודשים נובהרינג ואז הפסקתי לחודש וחצי. כרגע ללא א.מניעה. לפני נובהרינג לקחתי יאז 6 חודשים שגרמה לי למצבי רוח וללא דימומים, ולפני יאז לקחתי מינס ל3 שבועות שגרמה לדימומים. בעלי מעוניין למנוע ל6 חודשים בערך. האם ניתן לקחת קלייר ללא השפעה על הפוריות אחר כך? בנוסף התגלתה ציסטה בשחלת שמאל "ממצא ציסטי עם מחיצות בגודל 4 סמ נוזל באגן בכמות בינונית" - האם בטוח לקחת את הגלולה הזו עם הציסטה? אולי המלצה על גלולה אחרת כך שהביוץ יהיה תקין אחר כך כמה שיותר מהר? תודה מראש

23/11/2019 | 11:20 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך מומלץ קודם כל לסיים בירור עם ציסטה שחלתית ואחר כך לשקול נטילת גלולות

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון