התקרחות שיער ונשירה מסיבית מעל לחצי שנה.

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

04/11/2019 | 22:34 | מאת: לחוצה

שלום, יש לי נשירה ממש מסיבית כבר 6 חודשים. יש לי התקרחות!!!! בעבר סבלתי מנשירה מסיבית אבל לא מהתקרחות. יש ממש שבילים כשעושים קוקו. ההתקרחות מהמצח אחורה.רואים חורים. אני כן יודעת שאני סובלת מדי פעם ממחסור בברזל קיבלתי לפני 3 שנים עירוי. אבל מעולם לא היה לי קרחות. איזה בדיקה הורמונלית אפשר לעשות? ואיזה טיפול לקחת?- אסטרוגן? האם הטיפול אצל רופא עור או רופא נשים? תודה

05/11/2019 | 21:36 | מאת: ד"ר קרן בר יוסף

שלום - מצטערת לשמוע על המצב. במיקרים כאלה בדרך כלל בודקים ברזל, ולפעמים הורמונים של בלוטת התריס ואנדרוגנים. מומלץ טיפול אצל רופא/ת עור. בברכה, קרן בר יוסף

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון