הבדיקהUREA.PARVUM-PCR

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

28/10/2019 | 16:48 | מאת: Dazy

שלום רב, לפני קיום יחסי מין עם בנזוג חדש ביצעתי בדיקת שתן ל STD. כל התוצאות צוינו כ not dedected פרט ל UREA.PARVUM-PCR שצוין positive. אציין כי אין לי כל תחושת גרד/הפרשה כלשהי מהנרתיק, אולם אני רוצה לברר מה פירוש התוצאה והאם קיומו של החיידק אצלי יכול לפגוע בבן הזוג. תודה.

28/10/2019 | 20:29 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

היי דייזי, אוראופלזמה פרבום הינו חיידק לא אלים השייך לאוכלוסיית החיידקים הנורמלית באברי המין של נשים וגברים. לא מדובר במחלת מין. אינו מצריך כלל טיפול ואינו יכול לפגוע בבן זוגך. בברכה, דר' אסף בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון