דימום בעת ניגוב לפני מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

22/10/2019 | 16:58 | מאת: ג

שלום ד"ר מזה כמה חודשים התחלתי לראות הפרשות חמות או ורדות לפני קבלת המחזור בשבוע ,לאחר בדיקה הרופא אמר שזה בסדר. הפעם ביום ה 19 לאחר מחזור, מופיע דם אדום לאחר כל ניגוב האם זה נורמלי? אני בריאה ולא מעשנת ולא לוקחת גלולות (המחזור בין 28-24 יום ) תודה

26/10/2019 | 14:41 | מאת: ד"ר בני פיינר

במידה שהתופעה חוזרת על עצמה בכל מחזור (קרי הפרשה חומה או הכתמה בניגוב ימים ספורים לפני הווסת) הרי שזה נשמע סביר. במידה שמופיע דימום בין-ווסתי חריג מומלץ להיבדק, לבצע בדיקת אולטרהסאונד של רירית הרחם ולשקול נטילת דגימה מרירית הרחם (בדיקה המכונה פיפל ומבוצעת במרפאה).

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון