בעיית פוריות לא ברורה ....

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

25/09/2019 | 15:56 | מאת: אפרת

שלום , אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון כבר תקופה די ארוכה.. אין סיבה ברורה מדוע זה לא קורה. הפרופיל ההורמונאלי שלי תקין, צילום רחם תקין . לגבי הזרע יש בעיה מורפולוגית אבל ממש קטנה ( הרופא לא יחס לזה חשיבות רבה) 1.האם יכול להיות שיש בעיה לזרע של בעלי והביצית שלי להתחבר? האם קיים דבר כזה? 2. היום קיבלתי מחזור 25.9 זה בוודאות אומר שהביוץ שלי קרה לפני שבועיים בדיוק? תודה רבה מראש

25/09/2019 | 19:22 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום אפרת, 1. בכחצי ממקרי אי הפוריות הסיבה אינה ידועה. 2. מועד הביוץהינו 14ימים (יותר נכון 10-15 ימים) לפני הוסת הבאה. כלומר זה תלוי באורך המחזור שלך. את מחשבת מתי היום הראשון של הדימום הבא ומפחיתה מזה שבועיים. בהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון