צילום רחם...... מה הסיכוי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

21/08/2019 | 22:05 | מאת: טל

שלום רב, היום עברתי צילום רחם , שיצא תקין. כיצד הדיו שהוחדר לי לרחם במהלך הצילום יוצא מהגוף? האם זה נכון שצילום רחם שוטף את כל הרחם והחצוצרות? מה הסיכוי להיריון טבעי אחרי צילום בחודשים הקרובים? תודה ולילה טוב

23/08/2019 | 20:09 | מאת: ד"ר נילי רז

1. חלק נספג לדם ואז נפלט בשתן וחלק יוצא מהרחם לנרתיק והחוצה. 2. אין מה לשטוף ברחם והחצוצרות. הנוזל פשוט עובר דרך המסלול הזה 3.יש מחקרים שמראים שעם חומרי ניגוד מסויימים יש סיכוי גבוה להתעברות לאחר צילום רחם אבל זה לא חד משמעי לאץכל אישה ותלוי בחומר ובסיבה לירידת הפוריות של הזוג. הרבה בהצלחה בתהליך שבפנייך.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון