האם עולה כסף בדיקת זרע, או שזה דרך קופת חולים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

19/08/2019 | 17:20 | מאת: יפעת

אני בת 40בקרוב, ואני דתיה בדיקת זרע נעשית עם ההלכה? והאם זה עולה כסף, יש לי מכבי, וביטוח הראל דרך העבודה. שאלה שניה, מהרגע שעשינו בדיקת זרע, האם אפשר כבר חודש אחרי לעשות הפריה, הזרעה? אני שנה וחצי ללא גלולות, את ההריון שלי הראשון לפני 9שנים ניכנסתי אירי הםריה ראשונה, תאומות זהות, יש לי, הכניסו לי 2עוברעם אחד נשר, והשני התפצל לשתין ונהיה לי תאומות זהות. כיום בנות 10 הבדיקות שלי הכל תקין נישאר רק הבעל,

20/08/2019 | 17:11 | מאת: ד"ר נילי רז

אם תקבלי מהקופה אישור לivf אז בגיקת הזרע תהיה במימונה. שאלות הלכתיות עליך לשאול איש/אשת דת. שאלה שניה-כן. בהנחה שהשלמת את כל הבירור הדרוש (צילום רחם/פאפ/בדיקת שד/בדיקות דם וכו)

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון