לאחר ניתוח כריתת פוליפ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

23/07/2019 | 12:04 | מאת: רבקה בנס

שלום, לפני כעשרה ימים לערך עברתי ניתוח לכריתת פוליפ, הניתוח עבר בהצלחה,ולאחר הניתוח התחלתי לדמם, הדימום הפסיק אך חודש שלשום, אמנם לא בעוצמה כמו של ווסת אבל בהחלט יש דימום יש לציין כי המחזור שלי סדיר ואני לא אמורה לקבל בשבועיים הקרובים לפחות והפוליפ נמצא כשפיר האם זה תקין? כמה זמן מדממים לאחר הניתוח? כמו כן אני מרגישה מאז הניתוח כאילו אני מרטיבה

24/07/2019 | 09:11 | מאת: ד"ר בני פיינר

רבקה שלום, בהחלט יתכן דימום לא סדיר בשבועות הראשונים שלאחר הסטרוסקופיה ניתוחית. צפוי להסתדר בהמשך ולא מצדיק דאגה כל עוד לא מדובר בדימום עז.

24/07/2019 | 20:30 | מאת: רבקה בנס

לאחר בדיקה אצל רופא נראה כי הפוליפ מגליד יפה, הדימום עצמו עדיין הגיוני?.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון