דימום וסתי וקסרלטו לדילול דם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

22/07/2019 | 06:45 | מאת: ליאת

אני בת 39, כשהייתי בת כשנה וחצי, עברתי ניתוח TGA, בהמשך הזמן עברתי מספר צינתורים ולפני כשבע שנים לערך הושתל לי קוצב\דפיברילטור. לפני כחודשיים לערך זיהו שעברתי פרפור שנמשך הרבה זמן והוחלט להכפיל לי את המינונים של הכדורים ובנוסף לתת לי כדור קסרלטו 20 מ"ג פעם ביום. אני כבר מספר שנים עם התקן מירנה והייתי חווה יום אחד של דימום וגם הוא היה חלש מאוד מאוד. לאחר התחלת נטילת הכדור נמשך לי הוסת כבר מספר ימים ועדיין לא רואים את הסוף. הייתי מאוד מעוניינת לחזור למצב הקודם בו הוסת ארכה זמן קצר מאוד של יום אחד, האם יש משהו שניתן לעשות ? תודה מראש.

24/07/2019 | 09:07 | מאת: ד"ר בני פיינר

ליאת שלום, אם סיימת את תכנית הילודה ניתן לעבור פעולה פשוטה וקצרה הקרוייה צריבה בחום או תרמואבלציה של רירית הרחם אשר מפחיתה את הדימום בכ-80%.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון