דימום בין וסתי מעל יומיים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

04/07/2019 | 23:18 | מאת: נעמי

לפני כיומיים התחיל לי דימום חלש שהיום התגבר ואת המחזור סיימתי לפני כשבוע. הייתי אצל רופאת נשים שבדקה אותי שלשום וטענה שזה כנראה שינויים הורמונליים (אני בת 45+),אמרה שצוואר הרחם,שחלות ורירית הרחם תקינים,בדיקת פאפ בצעתי לפני כשנה ויצאה תקינה. יש לציין שלפני כחצי שנה היו לי דימומים קלים יותר שלא וסת ובצעתי בדיקות הורמונליות שיצאו תקינות. האם להתעקש לבצע בדיקות נוספות? תודה!!!

05/07/2019 | 23:03 | מאת: ד"ר בני פיינר

במידה שנמשכים דימומים לא סדירים שאינם במועד הצפוי מומלץ להשלים גם בדיקת 'פיפל' (דגימה מרירית הרחם)

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון