גרנולומה??...............

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

16/05/2019 | 01:24 | מאת: לידה ראשונה

עברו 6 וחצי שבועות מהלידה (לידה ראשונה). בשבועיים האחרונים, הרגשתי משהו צורב בפתח הנרתיק. נראה כמו עיגול אדום. שורף במתן שתן וכשאני מתיישבת על האסלה. הרופא איבחן גרנולומה. נתן משחה ואמר שאם לא יעבור במשך חודש לפנות לצריבה. השאלה שלי היא ממה זה נגרם? באינטרנט מדברים על מחלת מין?? והאם תיתכן אבחנה אחרת? תודה!

18/05/2019 | 09:45 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך בד"כ הרקמה גרנולרית באזור הצלקת במידה ואין שיפור תרופתי ניתן לצרוב או להוציא רקמה הזאת לא מדובר במחלת מין

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון