לקילת גלולות זואלי לאחר גלולות פמינט....!

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

04/03/2019 | 06:39 | מאת: לולו

שלום...אני לקראת סיום חפיסה ראשונה של זואלי(גלולות פלצבו)לפני כן השתמשתי בפמינט..בשבועיים האחרונים היה לי דימומים (לא בטוחה שווסתיים) והרופאה המליצה להמשיך כרגיל ללא דילוג על הפלצבו..האם אני מוגנת עכשיו בעת לקיחת הפלצבו? אם לא מתי אהיה מוגנת?אודה לתשובתכם המהירה

06/03/2019 | 10:38 | מאת: ד"ר נילי רז

אם נטלת אל הפמינט ומיד אחריו התחלת חבילת זואלי, וכל הנטילה סדירה ללא פיספוסים של גלולות או הקאת גלולה וכו' הסיכוי הוא שאת מוגנת גם בפלסבו. לעיתים יש הכתמות כשעושים שינויים הורמונליים . בכל מקרה בצעי ליתר בטחון בדירקת הריון למרון הסיכוי הנמוך לכך

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון