דימום בזמן ביוץ…………………

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

18/02/2019 | 06:44 | מאת: מלח

שלום לפני כחודשיים הסירו לי חצוצרה בעקבות הריון חוץ רחמי לאחר כמה שבועות קיבלתי מחזור מסיבי מהרגיל ועכשיו לפי התאריך אני אמורה לבייץ שוב אך יש לי כאבים באזור השחלה השמאלית ובנייה טואלט אני רואה הפרשה ורודה חומה טיפה דמית חייבת לציין שלפני הניתוח המחזורים שלי היו סדירים לא הרגשתי או שמתי לב לכאב ביוץ ובטח לא הפרשת דמית האם זה תקין התופעות האלה בזמן הביוץ?

19/02/2019 | 20:18 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך לפעמים עלולה להיות הכתמה בזמן הביוץ, הדבר הקשור לירידת אסטרוגן בכל מקרה מומלץ להבדק ע,י רופא לשלילת סיבה אחרת

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון