היריון או סימני מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/01/2019 | 23:49 | מאת: קרן

שלום רב, ב-21.12 קיימתי יחסי מין לא מוגנים, 15 שעות לאחר מכן- ב-22.12 נטלתי כדור נורלבו. שבוע לאחר מכן, החל דימום הדומה מאוד לווסת הרגיל שלי, לא חלש מידי ולא חזק מידי שנמשך כ-5 ימים, הדימום נגמר ב1.1 ולאחריו לא קיבלתי ווסת.. ההרגשה הכללית היא נפיחות באזור הבטן, עליתי מעט במשקל, וחוויתי צרבות, היו לי הפרשות מרובות בחודש הזה, ללא בחילות/הקאות. עשיתי בדיקת היריון ביתית לפני יומיים והתוצאה הייתה קו אחד חזק וברור. האם יש סיכוי שאני בהיריון או שהמחזור מתעכב? (יש לציין שהמחזור שלי לא סדיר עד כמה שאני יודעת, לא הייתי במעקב מתמיד)

01/02/2019 | 11:07 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך בנראה מחזור מאחר יש לבצע בדיקת דם להריון

01/02/2019 | 12:31 | מאת: קרן

שלום ד"ר תודה על התשובה, לפני כמה שעות התחיל לי דימום.. עוד לא יודעת בוודאות האם מדובר בווסת או לא, האם לדעתך מדובר בווסת או שעליי בכל זאת לגשת לבדיקת דם להיריון? (היום עברו 30 יום בדיוק מאז הדימום האחרון)

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון