חשד להריון חוץ רחמי ,ביוץ מאוחר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/01/2019 | 17:32 | מאת: רווית

שלום רב. מחזור אחרון 27.12. נכון ליום 23.12 בטא בשתן שלילי. לפי אולטרסאונד והערכת רופא לא היה ביוץ. היום עקב כאבים,עשו שוב אלטרסאונד,ושם הטכנאית אמרה הריון מחוץ לרחם. בבית החולים עשו בטא,יצא 49. ובאולטרסאונד אין שום עדות להריון מחוץ לרחם. אני מבולבלת. א. איך היא ראתה הריון מחוץ לרחם?ובבית החולים אמרו אין,ושאין סיכוי בבטא 49 ,לחוץ רחמי. מבחינתם הריון שנוצר לאחרונה. אשמח להסבר.תודה

29/01/2019 | 20:45 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך בהערכים תבחין הריון 49 קשה מאוד לראות הריון כלל תוך או חוץ רחמי מומלץ מעקב תבחין הריון

29/01/2019 | 20:48 | מאת: רווית

תודה רבה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון