האם המחזור שלי תקין?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

27/01/2019 | 18:02 | מאת: אושר

היי ד"ר, אני בת 26 , קיבלתי לראשונה מחזור בגיל 11 התופעות לפניו משתנים כל הזמן כעת יש לי רק כאב של הבטן התחתונה בעת הגעת המחזור ובולמס של רעב שבועיים לפני קבלת המחזור. מס' שנים שיש לי מחזור שמגיע ליומיים וחולף , האם זה תקין? האם זו בעיה בהורמונים? יש לי נשירת שיער ועייפות כללית כל הזמן האם זה קשור לזה? ויש לי לעיתים גרד בפטמות , ממה זה נובע? תודה על המענה והעזרה (:

27/01/2019 | 22:21 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך המחזור כנראה תקין עייפות ונשירת שיער עלולוים להיות קשורים לחוסר ברזל

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון