אנטיביוטיקה בהריון ופטל אדום

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

24/12/2018 | 07:38 | מאת: ליאת

שלום, אני בשבוע 34 ולוקחת אנטיביוטיקה. מניעתית פעם ביום macrodantin 100mg(nitrofurantion) כמניעה לדלקת בדרכי השתן אותה אקח עד הלידה. הבנתי שחליטות תה פטל אדום או מיצוי פטל אדום משבוע 35 יכולים לעזור לצירים אפקטיביים. האם אכן כך הדבר? האם ניתן לקחת את החליטה/מיצוי בהתחשב בעבודה שאני לוקחת אנטיביוטיקה? תודה.

24/12/2018 | 22:57 | מאת: ד"ר בני פיינר

חליטות ומיצויים אינם נחשבים טיפולים מוכחים ברפואה הקונבנציונאלית. במקרה של התווייה רפואית להשראת לידה ישנן שיטות מוכחות לבצע זאת.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון