כדורי פרוברה 5 מ,ג

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/01/2011 | 21:32 | מאת: מיכל

שלום רב, בהמשך להפסקתגלולות לפנ יכ שלושה חודשים וניסיון להתחיל להרות עשיתי בדיקות הורמונליות שיצאו תקינות לחלוטין. המחזור טרם הגיע לאחר סיום הגלולות אך כאבי הבטן התחתונה,גס תחתון התכווצויות והפרשות יש כל יום. רופא הנשים שלי נתן לי מרשם לפרוברה 5 מ"ג ביום שלוש פעמים ביום,האם יש לכדור זה תופעות לוואי?אנינורא מפחדת מנטילת כדורים הורמונליים שירגמו לי לעליה דרסטית במשקל נפיחויות לא רצויות,אני בחורה מאוד פרפקצוניסטית שומרת על תזונה,כושר וכל מה שקשור לנפיחויות ועליה משמעותית במשקל שלא קשור להריון זה ממש קשה עבורי היות ובעבר נתנו לי מינון גבוה מידי של כדורי מרקפטיזול (לבלוטת התריס ) וזה גרם לתת פעילות ולעליה ותריבת נוזלים בצורה מאוד קיצונית שגרמה לי להרגשת חוסר בטחון. האם 3 פעמים ביום זה נורמלי ובסדר לקחת במינון כזה?האם חמישה ימים במינון של 3 פעמים ביום יגרמו לעליה במשקל? או שהכדורים הללו לא יגרמו לתופעות לוואי כלל? אשמח לתשובה בהקדם היות ואני נורא חוששת

01/02/2011 | 07:35 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך המינון שהרופא המליץ לך- מקובל לא צפוים תופעות לוואי תוך 5 ימים נטילה וכמובן לא עליה במשקל בהצלחה

19/06/2012 | 15:45 | מאת: אנונימי

אני נוסעת לחופשה בתאריך ה 8.7.12 עד 14.7.12, הפעם האחרונה שקיבתי מחזור היה בתאריך 5.6.12, אני רוצה בתאריכי החופשה לעכב את המחזור, הרופאת נשים אמרה לי לקחת פרוברה מהתאריך 28.6.12 ואמרה שאולי אקבל ואולי לא..מה הסיכויים שאקבל?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון