חוסר רגישות לאנדרוגן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

06/07/2017 | 00:36 | מאת: מאי

א. האם יתכן שלבעלי תסמונת CAIS יש כאלה שנולדים עם רחם קטן ? הנרתיק שלי לא היה צריך הרחבה, וקראתי את הכתבה מבריטניה על מישהיא שסבלה מחוסר רגישות לאנדרוגן והרופא זיהה אצלה רחם קטן וע"י טיפול הורמונלי הצליח ליצור רחם שיכול להיכנס להיריון.. ב.האם לרפואה כיום יש כלים להתמודד עם הבעיה הזאת ? ג. האם קיימים טיפולים בחו"ל לתסמונת ?

07/07/2017 | 09:28 | מאת: ד"ר בני פיינר

מאי שלום, מדובר בתסמונת מאד לא שכיחה ומורכבת וקצרה היריעה בפורום להיכנת למהותה ולהשלכותיה. ממליץ להיוועץ עם רופא מומחה באנדוקרינולוגיה. בברכה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון