תוצאות בדיקת אולטראסאונד רצפת אגן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

07/03/2017 | 09:07 | מאת: יעל

שלום רב, ביצעתי לאחרונה אולטראסאונד של רצפת אגן ובין היתר נכתב בתוצאות כי ישנו פרינאום מאוד קצר. אשמח לדעת מה משמעות הדבר ומה ההשלכות של מצב זה. תודה רבה

08/03/2017 | 19:05 | מאת: ד"ר בני פיינר

יעל שלום, לכשעצמו אין בכך סיבה לדאגה. אבל חשוב להבין מה הההקשר ומה התסמינים שאת חווה ואשר בעטיים הופנית לאולטרהסאונד של רצפת האגן, כדי לדעת האם זהו חלק מתמונה כוללת של בעייה אנטומית או תפקודית בעקבות טראומה לרצפת האגן (בד"כ בעקבות לידה) או ממצא מקרי בבדיקה. בברכה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון