נוזל באגן מודאגת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

01/10/2010 | 13:42 | מאת: מירי

שלום רב אני בת 28, עושה אחת לשנה אלוטרסאונד US וגינלי ובדיקת מעקב צוואר רחם על רקע CIN1 מלפני שלוש שנים ורקע של מחלות סרטן במשפחה. שמתי לב שבכל הדיקות בדיקות US אם זה במכון או בבדיקה שגרתית אצל גניקולוג- הרחם ושחלות תמיד תקינים אך תמיד נאמר לי עי רופא או נרשם בפענוח שיש לי נוזל בכמות קטנה בדוגלס, אני לא מבינה את המשמעות של זה, אני רק יודעת שלא אמור להיות נוזל חופשי באזור האגן ושזה יכול להעיד על דלקות אגן כלמידיה אי פריון סרטנים למינהם ומחלות אחרות- מה עלי לעשות בעניין? האם עלי לפנות לבירור נוסף? האם יש תקופה כל שהיא במהלך מחזור - ווסת שאמורים להיראות נוזלים באגן וזה תקין? תודה רבה

02/10/2010 | 13:29 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך יש הרבה סיבות להופעת נוזל באגן הקטן ולא דווקא ממקור גינקולוגי מבחינת המחזור - עלול למצוא נוזל בתקופת הביוץ ובזמן הוסת

10/09/2022 | 18:36 | מאת: ליאל

היי הרופאה אמרה לי שיש לי נוזל באגן מזה אומר איך מטפלים ומה הסיכון?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון