חשד לhiv

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

20/03/2016 | 21:48 | מאת: ולדי

הייתי אצל נערת ליווי ויש לי חשש בגלל שתי דברים עיקריים: 1.לאחר החדירה יצאתי ממנה היא הורידה לי את הקונדום (על הקונדום היו הפרשות מהנרתיק שלה וחומר סיכה) וידיה עם ההפרשות נרתיק וחומר סיכה היא התחילה לעשות לי ביד מה הסיכוי להדבקה בhiv מכזה דבר? מה שמדאיג אותי שהסביבה הייתה רטובה כך שהנגיף יכול להישאר חי וגם היא נגעה לי באיזור השופכה והתהליך נמשך כמה דקות טובות.. 2.יש מצב שהיא הייתה במחזור עד כמה זה מגדיל את הסיכוים? והקונדום לא ישב טוב כי לא היה זקפה מלאה אך הוא לא נקרע או נפל 3.הבנתי שגם בשימוש נכון בקונדום במגע מיני עם נשא הסיכוי לא להידבק באיידס הוא 78% רק?

הסיכוי להדברה בHIV במקרה הזה הוא אפסי. אם יש חשש אפשר לבצע בדיקת קומבו 3 שבועות לאחר המגע. אם שלילית אתה יכול להיות בשקט

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין