בעייה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

15/08/2007 | 13:11 | מאת: ראובן

שלום מה שאני כותב כאן הוא יותר עניין נפשי מעניין רפואי לפני שנתיים עשיתי משהו ממש דבילי שכבתי עם זונה מאז עולמי חרב עליי אני כל הזמן הולך לבדיקות נהייתי מאוד מאוד אובססיבי בעניין של מחלות קראתי המון מאמרים בנושא... בעברית באנגלית חלקם ברמתי חלקם בכלל לא....... אני חייב לציין שהייתה לי חברה אחת מספר שנים שהיינו ראשונים זה של זו ורק איתה שכבתי וכשנפרדנו חשתי בדידות איומה במשך שנה+ אני לא אדם שרגיל לקפוץ ממיטה למיטה יש לי כל הזמן פחדים וכל פעם שיש איזה נגע באזור אני רץ לרופא שאומר שזה כלום .......אני בטיפול פסיכולוגי כבר הרבה זמן ולוקח כדורים.........אני לא יוצא עם בחורות מאז בטח שלא מתחיל........מה לעשות????

הבעייה שלך יותר רגשית וחשוב שתקבל בנוסף לטיפול הפסיכולוגי גם טיפול תרופתי , ובהקדם!

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין