שאלת רפואית

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

15/08/2007 | 00:30 | מאת: השואל

לחברתי הטרייה יש הרפס 2. השאלות הנ"ל נכונות לא לזמן ההתפרצות. היכן ממוקם הפצעים או מה שיש שם בנרתיק? עמוק בפנים? כלפי חוץ? האם אפשר ללקק את הדגדגן ללא חשש הדבקות בשפתיים? האם יש חשש להדבקות גם באצבעות? מה סכנת הדבקות לא בזמן התפרצות ללא קונדום? תודה על כל השאלות

לחברה שלך היתה הדבקה ואם היא מרגישה כעת טוב אז אין לה נגעים. זה עדין לא אומר שהיא לא יכולה להדביק אותך כי בהפרשות ששל הנרתיק יש סיכוי למצוא את הנגיף. היא יכולה להדביק אותק במגע אורלי וכן באצבעות. עדיף לקיים יחסי מין עם קונדום בלבד.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין