חשש לזיבה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

17/01/2008 | 08:11 | מאת: קובי

שלום דוקטור לפני שבוע קיימתי יחסי מין מוגנים לחלוטין עם מישהי (גם אחרי שגמרתי והורדתי את הקונדום בדקתי וראיתי שהוא שלם לחלוטין),לפני כן הבחורה ביצעה בי מין אוראלי ללא קונדום (ממש כמה שניות).אתמול שבוע אחרי המגע מופיעים אצלי צריבה קלה בפתח השופכה והפרשות אם כי אני לא בטוח כל כך שהם מוגלתיות זה נראה יותר כמו טיפות שתן שקופות.האם יש אפשרות שנדבקתי בזיבה כתוצאה ממין אוראלי קצר?

ניתן להידבק בזיבה במגע אורלי לא מוגן. במידה ותופיע הפרשה צהובה מוגתיתץ אז רוץ להיבדק.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין