גירוד בנרתיק

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

12/01/2008 | 10:19 | מאת: חסוי

שלום, לאחרונה הופיע לי גירוד בלתי נסבל באיזור הנרתיק ואפילו כאב קל בעת ניגוב אחרי מתן שתן (באיזור הדגדגן) אין הפרשות שנראות מוגלתיות, לרוב שקופות ולפעמים קצת יותר לבנות וסמיכות ההפרשות לא מלוות בריח רע השתמשתי אתמול בערב בקרם אגיסטן וזה לא ממש הרגיע את הגירוד זה מעיד על משהו או שפשוט צריך לחכות קצת יותר? יש לציין כי זה לא נובע מקיום יחסי מין, אני בתולה בנוסף רציתי לדעת האם צריך להשתמש גם בנרות אגיסטן או שהקרם מספיק? בתודה,

התלונות שלך מתאימות לזיהום פטרייתי. יש להתמיד בטיפול זה במשחה ובנרות.

02/10/2008 | 00:36 | מאת: סטודנטית

שלום.. יש לי גירוד בלתי נסבל בפתח הנרתיק ומסביב ,אני לא רואה הפרשות בכלל.. אני בתולה ואף אחד לא נגע בי בזמן האחרון, ואני מנקה את האזור טוב מאוד.. ארצה לדעת מה יכול להיות הגורם לכך.. תודה רבה מראש

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין