נגישות
נגישות

בדיקות hiv

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

30/04/2010 | 09:42 | מאת: מבוהל

שלום!לאחר 48 ימים ממגע חשוד ביצעתי בדיקת קומבו+נוגדנים ויצא שלילי לשמחתי הרבה.נאמר לי במרפאה שסיכוי שאכן הייתה הדבקה שואף לאפס,וכן אין צורך להבדק שוב.למרות כך אני בכל זות בדאגה כי הרבה טעונים שונים באינטרנת לגבי זמנים לבדיקות.חשש שנידבקתי גובר עקב כאבי ראש באזור שלא היה קודם,וחולשה מאד קיצונית.שאלתי היא האם באמת סבירות שיש נגיף נמוכה עד כדי כך שאין צורך בבדיקה חוזרת.תודה וסליחה על אורך השאלה

לקריאה נוספת והעמקה

השאלה החשובה היא מה זה מגע חשוד. אם מדובר במגע מלא ללא קונדום עם נשא ל HIV או מכור לסמים קשים כדאי להיבד בבדיקה יותר מהימנה אם מדובר במגע מזדמן לא מוגן לא צריך להיות מודאג

30/04/2010 | 12:40 | מאת: מבוהל

שלום ותודה!המגע בגדר חשוד כי היה מגע אורלי הדדי אם נערת ליווי.לאחר מכן קבר חודש כאבי ראש וחולשה.אך השאלה לגבי אמינות בדיקת קומבו לאחר 7 שבועות.האם יכול להיות מצב הדבקה ועוד לא רואים את זה?תודה!

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין