מחלות מין וחיכוכים בין איברים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

14/10/2020 | 19:40 | מאת: ע

היי אני רוצה לשאול לגבי חיכוך איברים ומין אוראלי.שאלות שלי הן באילו מחלות ניתן להידבק בדרכים אלו?רוב מגעים שקיימתי היו חיכוך איברים בגלל החשש שלי ממחלות מין ובמיוחד מאיידס.מדברת על מגעים של לפני כ-10 שנים.ואני תמיד משתדלת לקיים מין מוגן.חוץ מפעמיים שקרו שלא היה מוגן עם בן זוג קבוע.האם יש לי ממה לחשוש?אציין שיש לי גם פוביה מאיידס ואני מקשרת כל דבר למחלה ומאוד חוששת ממנה.האם הבעיה אצלי או נפשית או באמת יש לי ממה לחשוש?

בגדול הסיכוי להידבק במחלות מין בחיכוך הוא נמוך מאוד בטח לא איידס. מין אוראלי לא מוגן הוא מין לכל דבר שם אפשר להידבק בזיבה, כלמידה עגבת הרפס ועוד

20/10/2020 | 10:30 | מאת: אלמונית

גם באיידס ניתן להידבק במין אוראלי?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין