בדיקת עגבת חיובי כוזב

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

04/08/2020 | 08:22 | מאת: עומר

עשיתי בדיקת עגבת (vdrl) לפני שנה בגלל פצעון שיצא לי מסביב לפין, אחרי 3 ימים התקבלה תוצאה חיובי חלש המשך בירור באבו כביר. לאחר 3 שבועות התקבלה תוצאה tpha שלילי Stphilis abu kabir שלילי הרופא אמר אמר שהבדיקה הראשונה היתה לא ספציפית ושהבדיקות באבו כביר הן אלו שקובעות. רציתי לדעת למה בעצם יצא לי חיובי חלש בבדיקה הראשונה ממה זה יכול לנבוע?

04/08/2020 | 08:36 | מאת: עומר

עוד פרט, באבו כביר אמרו שלא הייתה הדבקה לא בעבר ולא בזמן האחרון בודאות.

אין לך עגבת. הבדיקה הכי חשובה לעגבת זה ה TPHA או FTA. אם זה שלילי 6 שבועות לערך לגבי החשיפה אז אין עגבת. וזה המצב אצלך

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין