חידוד בנוגע לשאלה על HPV

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

03/06/2020 | 12:14 | מאת: אנונימית מודאגת

היה לי פרטנר מיני תקופה ופעם אחת שכבנו ללא הגנה (בוסת), מתישהו הוא סיפר לי שבת זוגתו לשעבר שכבה עם נשא פפילומה (טען שהיא לא נדבקה, אבל אין לדעת).לו עצמו היתה פעם קונדילומה שטופלה. אני עושה בדיקות סקר תקופתיות במכבי, שעברו לבדיקת HPV שהיא טובה יותר להבנתי וגם חוסנתי לפני עשר שנים בערך בגרדסיל הישן יותר, מניחה שזה הגרדסיל 4. האם אני יכולה להיות רגועה? רצוי שאעשה בדיקה כלשהי מעבר לבדיקות הסקר שאני מקפידה לבצע (כל שנתיים-שלוש)? להבנתי לרוב האנשים יש את זה בכל מקרה ואני מחוסנת לסוגים הקשים וכאמור, מקפידה על הסקר.. מקווה שתרגיע אותי בתשובתך

03/06/2020 | 12:49 | מאת: אנונימית

וכמובן שאעשה בדיקות למחלות מין (הוא עשה לבקשתי, והכל היה תקין)

את יכולה להיות רגועה אם חוסנת

מאחר שחוסנת ל HPV הסיכוי שלך להדבקה מאוד מאוד נמוך. החיסון יעיל אפקטיבי ובטוח. את יכולה להיות רגועה.

יכולה להיות רגועה. עניתי למטה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין