מבקשת תשובה על מקרה מסוים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

20/05/2020 | 02:57 | מאת: נופר

שלום , במהלך אקט מיני הקונדום היה על הגבר איך איבר מינו היה רפוי ולא עמד לגמרי .. הוא גמר ולאחר כן המשיך את החדירה רק לאחר מספר שניות יצא הוא אמר שהוא התחיל לגמור ועצר עצמו חוששת מהדבקה באיידס כי איני מכירה אותו יש לציין שהקונדום היה כל הזמן עליו אבל בגלל שלא עמד לו כמו שצריך חוששת ,( לא ראיתי זרע בקונדום רק טיפות שקופות לאחר זרק לפח) האם חוששת בצדק???? תודה רבה

מטרת הקונדום היא למנוע מחלות מין כגון זיבה, כלמידיה ואיידס. לפי הסיפור שלך עשית מין בטוח ולכן הסיכון לא קיים

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין