זיבה וכלמידיה נעלמו , האם חזרו?

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

12/05/2020 | 19:05 | מאת: יוסף

לפני 90 יום הכרתי בת זוג חדשה ולאחר שבוע התחלתי לסבול מעקצוץ בצינור השתן, הפרשה לבנה וקצת שקופה, וכאב אובחנתי בזיבה וכלמידיה. שמסתבר שהיא לא ידעה שיש לה, וקיבלנו שנינו טיפול מלא זריקה רוצפין 1 גרם, ואזניל. אחרי שבוע - עבר כול התסמינים אצלי. (אצלה מעולם לא היה תסמינים זה היה א תסמיני) מאז . אנו מקיימים יחסי מין רגיל ללא קונדום. וללא תסמינים (בעיקר מין רגיל, כמעט לא אוראלי ואם כן למשך זמן מאוד מאו קצר) לפני שבוע, חזרנו לקיים יחסי מין אוראליים. מלאים ולמשך זמן ארוך של דקות ארוכות מאוד ופתאום היום קמתי בבוקר- וישנה הפרשה נוספת מהפין עם כול התסמינים הישנים מה קרה פה? האם יכול להיות שמישהו מאיתנו לא נרפא? האם יכול להיות שאולי המחלה לא נרפתא רק נעלמו התסמינים? או שאולי המחלה שכנה אצלה ״בגרון״ כפי שקראתי שיש אפשרות. והמין אוראלי החזיר את זה (למרות שאם זה היה בגרון, הטיפול שקיבלנו לא אמור להועיל?) לציין ששנינו לא נחשפנו לאף אחד נוסף חוץ מאחד לשני במשך ה3 חודשים האלה ומאז הטיפול! אני מאוד מאוד בלחץ. ותור לרופא רק בשבוע הבא אודה לדעתך

לא נדבקתם מחדש. אבל יכול להיות אם אחד מכם נשא את אחד החיידקים שלו בגרון הטיפול צריך להיות יותר אגרסיבי. כמו כן הייתם צריכים להיבדק אחרי הטיפול כדי לוודא שהמחלה חלפה. אצלנו זה 048359614

13/05/2020 | 16:59 | מאת: שאלה נוספת ברשותך

חבל שלא ראיתי את התשובה שלך לפני. הייתי היום אצל רופא נוסף. נתן לנו שוב פעם טיפול לשנינו זריקה + אזניל עכשיו השאלה כזו. אני רוצה לחכות לסוף הטיפול בעוד שבוע ולהגיע אליכם לבדוק שבת זוגתי נקיה גם בלוע. כי אצלי אפשר פשוט לבדוק את השתן עוד שבוע ולדעת שזה נקי אבל אצלה אין לדעת האם אתם עושים בדיקות לוע לבדוק נקיות? אחרי כמה זמן נצטרך לבוא אליכם כדי שתבדקו אותה? שבוע שבועיים חודש ובנוסף . אחרי שקיבלתי טיפול פעם נוספת. אחרי כמה זמן אמורים לראות שיפור בתסמינים כדי לדעת שזה עובד? 3-4 ימים ? אשמח לתשובה ונקבע תור אליכם

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין