חשש לזיהום בעיניים ....

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

18/02/2020 | 13:03 | מאת: שאלה

שלום,היו לי פצעים בלשון בתחילת נובמבר כ3 שבועות והרגשתי חולה כמה ימים עם כאב גרון וכו עשיתי בדיקות למחלות מין והם יצאו שליליות psr.יחסי מין בפעם הראשונה היו 09.19 ואחרונים 01.20 הבדיקות נעשו 07.11.19 ב19.01.20 האם הבדיקות אמינות או שאני חייבת לעשות בדיקות נוספות? ובנוסף הבחור עידכן שיצא לו חיובי במ.ג'ניטריום ואוריאה פרבום ומטופל בדוקסילין ,חושדת גם שעגבת.הזרע שלו פגע לי בעין וכבר שבועיים עיניים מגרדות עם תחושת כובד וסינוור באור וכאבי ראש האם יש קשר לזיהום כלשהו בעין?

מציע להגיע אלינו להיבדק 048359614

02/04/2020 | 16:04 | מאת: חשש לזיהום בעיניים

היה לי תור אליכם אבל בוטל עקב הנושא קורונה ,אני עשיתי שוב בדיקת דם לעגבת וכל הבדיקות למחלות מין בקופת חולים אחרי 76 יום ויצאו כולם שלילי האם יש צורך לבדיקה נוספת ? או חייבים לעגבת בדיוק 3 חודשים אחרי לעשות בדיקה? והאם זה אמין בכלל? כי עדיין יש תסמינים בעניים ובנוסף התחילו בעירות מידי פעם למטה וגם בשוקיים.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין