שאלה נוספת בנוגע לאורפלזמה פרבום

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

16/02/2020 | 12:30 | מאת: יוסי

פרופסור תודה על התשובה הקודמת. האם חיידק האורפלזמה פרבום מסוכן לפוריות? האם הוא מסוכן להיריון? אנחנו רוצים לבוא אליכם למרפאה אבל בינתיים אנחנו בלחץ בנוגע לשאלות הללו.

23/02/2020 | 12:22 | מאת: יוסי

שלום, באופן הזוי, ערכתי שוב בדיקה בקופה בימים האחרונים והחיידק נעלם ולא התגלה בבדיקת הpcr למרות שביולי האחרון התוצאה שלו הייתה חיובית. האם יכול להיות שחיידק האורפלזמה פרבום עבר ללא טיפול ? שהגוף התגבר עליו לבד ? אולי הייתה טעות באחת הבדיקות ? תודה רבה

24/02/2020 | 12:21 | מאת: יוסי

ביצעתי משתן ראשון של הבוקר ועם הזרם הראשון. השתן היה בקופסה בערך כשעה עד שהגעתי למעבדה

מציע להגיע אלינו למרפאה לבדיקה 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין