דקירה ממחט בחוף הים- שאלה בבקשה.

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

10/02/2020 | 00:10 | מאת: גלית 2

שלום פרופ'. לפני כחודש וחצי הייתי בחוף הים.  דרכתי על משהו חום, אין לי מושג מה זה היה. כאמור לא הרגשתי דקירה ולא היה דימום נראה לעין. בדקתי את כפות הרגליים שוב ושוב. מאז חיי הפכו לגיהנום. יצאו לי נקודות אדומות על הרגליים, בלוטות הלימפה התנפחו, פריחה קלה על העור ואפילו מחלת חום עם כאבי שרירים בלתי נסבלים.  אני יודעת שזה עונה על כל התסמינים לאיידס. אחרי 29 ימים עשיתי בדיקת קומבו.  תוצאה שלילית. לא מצליחה להרגע.  מה לעשות? מה הסיכוי שעוד חודשיים הבדיקה תהפוך לחיובית? אשמח לדעתך.

הסיכוי להידבק באיידס ממחט בחוף היום קרוב ל 0. את לא נדבקת. נקודה

10/02/2020 | 15:57 | מאת: גלית 2

תודה פרופ'. האם לחזור על הבדיקה בעוד חודשיים? הרי אני רואה כמעט בכל מקום המלצה לחזור אחרי 3 חודשים. תודה.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין