אני מתנצל שאני כותב שוב את השאלה לא הבנתי אם ראיתי את השאלה במלואה או

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

03/02/2020 | 14:51 | מאת: רוני

הלכתי למאפייה המוכר הביא לי קרטון ענק עם הזמנה גדולה שעשיתי הקרטון היה מלא בכתמי דם ודם מרוח אני לא רוצה להישמע היפוכונדר אבל היה על הקרטון כמות גדולה מאד של דם הבעיה שלקחתי את הקרטון הידיים שלי נגעו בדם והיו לי כמה כוויות ביד משמן שטפטף עליי בבוקר מהבישולים וגם חתך קטן אני ממש דואג כי הפצעים שלי והכוויה שקראתי שנחשבת לרירית באו במגע עם הדם שעל הקרטון דיברתי אח"כ עם המאפייה עם המנהל הוא ממש התנצל ואמר שאחד העובדים נפצע אני מדגיש שוב היתה שם כמות ממש גדולה של דם על הקרטון מה הסיכוי להידבק ככה באיידס?

לא נדבקים ככה מאיידס. אם אתה רוצה 100 אחוז ביטחון תבדק

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין