כלמדיה ו Pseudomonas שלא מחלים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

15/12/2019 | 11:06 | מאת: שמוליק

שלום דוקטור לפני חודש ימים לאחר קיום מין לא מוגן החלו סימפטומים של צריבה בדרכי השתן הפרשה מוגלתית צהובה ואי נוחות בבטן, קיבלתי מהרופא ציפרודקס ובדיקת std. סיימתי את הטיפול תוצאות הבדיקה שליליות לכל. הסימפטומים חזרו כעבור 5 ימים ביצעתי שוב את הבדיקה כולל דגימה וקיבלתי דוקסילין ל 10 ימים. כמה ימים אחרי סיום הטיפול חזרה הרגשת הצריבה ועדיין קיימת הפרשה מועטה ושקופה רק בבוקר. תוצאות הבדיקה השניה זיהו כלמידיה. ובדיקות המשטח זוהה: חיידק Pseudomonas קיבלתי שוב דוקסילין ל 10 ימים אך עדיין יש צריבה והפרשה מועטה. האם לדעתך החיידק Pseudomonas הוא חיידק נוסף שמצריך טיפול שונה מדוקסילין? מה לעשות?

סיפור מעט מוזר. חשוב להיבדק במרפאה מקצועית. אצלנו זה 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין