בדיקה לגילוי HIV בקופת חולים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

10/10/2019 | 12:51 | מאת: יוני

שלום ד"ר, 1. האם בדיקה לגילוי HIV, בקופת חולים זה קומבו? שכן בתשובה כתוב שיש מהימנות לגילוי חשיפה חדשה כל 3 שבועות. 2. האם אחרי 25 יום הבדיקה מספקת או שמא צריך לחזור על הבדיקה שוב, שכן במכבי מציינים להיבדק שוב לאחר 90 יום מהמגע. תודה מראש יוני

זאת מדיניות של קופות חולים. אין לי מושג באיזו בדיקה כל קופה משתמשת. לקומבו 3 שבועות זה מספיק

10/10/2019 | 15:44 | מאת: המשך

מצוין בתוצאות הבדיקה: HIV Ab שהבדיקה מאפשרת ברוב המקרים לזהות הדבקה חדשה כ 3 שבועות לאחר החשיפה החשודה. וע"מ לשלול סופית יש לחזור על הבדיקה כעבור 12 שבועות.. האם מכאן ניתן להסיק שזה קומבו בגין ציון השלושה שבועות?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין