עשיתי בדיקת 4 כוסות.................

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

22/09/2019 | 18:44 | מאת: יניב

הייתי אצל האורולוג הראתי לו תבדיקות שלכם וגם הוא הביא תתוצאות של בית חולים מאיר של 4 כוסות ואמר שאין לי דלקת בכלל בערמונית ,הוא שלח אותי לבדיקת ציסטוסקופיה וגם שלח אותי לפיזוטרפיה לריצפת אגן ,הגיוני שזה קשוח לצריבות ותכיפות ודחיפות במתן שתן וכאב בפין ובאשכים אני כבר לא יודע מה לעשות זה הגיוני שרצפת אגן והבדיקה הזאת ששלח אותי הם מה שצריך לעשות ?

22/09/2019 | 23:19 | מאת: רונן

אני סובל מבעייה דומה..עשו לך בדיקה שבה הרופא מישש לך את הערמונית?

23/09/2019 | 09:26 | מאת: משה

בדיקת 4 כוסות זה בדיקת שתן כולל עיסוי ערמונית ,הוא מכניס תאצבע לשם ומוציאים נוזל ערמונית בפין

23/09/2019 | 15:35 | מאת: רונן

השאלה שלי אם נעשתה בדיקה שבה רק מיששו את הערמונית ובדקו אם היא תקינה?

23/09/2019 | 19:29 | מאת: יניב

כן גם בודקים שערמונית תקינה וגם מוצאים נוזל מערמונית לבדיקה,בודקים עם אצבע שהיא תקינה אבל גם לוקחים נוזל בפין שלוחצים על הערמונית

23/09/2019 | 21:11 | מאת: רונן

בהצלחה.תרגיש טוב.

קרוב לוודאי אין לך זיהום. ממליץ על המלצת האורולוג

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין